Bine ați venit! Welcome! Huānyíng!
Bucharest Beijing

Exchange Rates

 

CEEC-CHINA (16+1)

One Belt One Road

25 Iun 2018: Comunicat de Presă

București, 25 iunie 2018
COMUNICAT DE PRESĂ
La data de 21 IUNIE 2018, a avut loc Conferința Națională a Camerei de Comerț și Industrie România – China.
Conferința a avut loc la CCIR BUSINESS CENTER și a reunit peste 150 de reprezentanți mandatați ai companiilor membre CCIRC din județe și municipiul București. La eveniment au participat și invitați din partea mediului de afaceri, patronate, sindicate, ONG-uri, precum si reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor cu atribuții în activitățile specific cooperării bilaterale.

Dezbaterile au cuprins mai multe teme aflate pe ordinea de zi a conferinței și au fost finalizate prin adoptarea proiectului Bugetului anual de venituri și cheltuieli al CCIRC și a proiectului Programului național al CCIRC, precum și alegerea noilor organe de conducere ale camerei bilaterale.

A fost ales noul Birou Permanent al CCIRC și Colegiul Național, organisme din care fac parte reprezentanții principalelor companii românești și cu capital chinez care desfășoară activități economice și comerciale bilaterale.

Președinte al CCIRC a fost ales domnul ing. Jr. Nicolae Vasilescu, iar domnul Răzvan Ioan Păunescu a fost desemnat de participanți Președinte de onoare al camerei bilaterale.

BIROUL DE PRESĂ CCIRC