Bine ați venit! Welcome! Huānyíng!
Bucharest Beijing

Exchange Rates

 

CEEC-CHINA (16+1)

One Belt One Road

04 Mai 2018: Semnare Acord de parteneriat strategic

În dimineața zilei de 4 mai, China Foreign Trade Center a semnat acordul de parteneriat strategic cu Camera de Comerț și Industrie România-China.

Domnul Xu Bing, secretarul general adjunct al Târgului de la Canton și director adjunct al Centrului de Comerț Exterior din China, reprezentant al părții chineze și Domnul Nicolae Vasilescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, reprezentant al părții române, au semnat acordul de cooperare și au făcut schimburi de informații aprofundate privind cooperarea și dezvoltarea viitoare a celor două părți.

Domnul Xu Bing a declarat că Târgul de la Canton se angajează să construiască o platformă de cooperare internaționalăcu parteneri care să acopere 67 de țări.

Camera de Comerț și Industrie Romania-China este cea de-a 113-a instituție semnatară. Cooperarea economică și comercială China-România are o bază profundă și perspective mari. Cele două părți doresc să promoveze puternic schimbul și integrarea companiilor și produselor din cele două țări.

Realizările Târgului de la Canton au la bază eforturile depuse de generațiile trecute, de eforturile organizatorilor și contractorilor, dar și de sprijinul organizațiilor internaționale de afaceri.

Târgul de la Canton nu reprezintă numai China, ci întreaga lume. Astfel pe viitor, Târgul de la Canton, va crea cea mai mare rețea internațională de cooperare ce va oferi servicii de tranzacționare mai convenabile, mai sigure și mai profitabile pentru clienții globali prin furnizarea de servicii comerciale mai bune și mai eficiente.

Domnul Nicolae Vasilescu a declarat că între China și România există vechi relații de prietenie, economice și comerciale, iar Târgul de la Canton a ajuns în principal prin eforturile părții chineze să se bucure de recunoaștere la nivel mondial.

Camera de Comerț și Industrie România-China a organizat până acum nouă delegații la Târgul de la Canton. Odată cu aplicarea mai largă a tehnologiei informației și transmiterea prin viu grai din ce în ce mai mulți cumpărători români sunt conștienți de beneficiile participării la Târgul de la Canton.

Camera de Comerț și Industrie România-China este onorată să fie martor și promotor al schimburilor de prietenie dintre cele două țări. Semnarea acordului de cooperare dintre cele două părți este un punct important de plecare pentru aprofundarea cooperării dintre cele două părți.

Camera de Comerț și Industrie România-China își va organiza mai activ companiile membre pentru a participa la întâlniri, folosind platforma Târgului de la Canton pentru a promova cooperarea economică și comercială între cele două țări.